Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви, че няма никакви юридически пречки

...
Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов заяви, че няма никакви юридически пречки
Коментари Харесай

Адвокатът на ЦСКА: Няма абсолютно никакви юридически пречки около строежа на стадион Българска армия

Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов съобщи, че няма никакви юридически спънки към градежа на новия стадион на " алените ". Той направи конкретизиране, че има издадено позволение, само че против него е подадена тъжба, което забавя процеса.

Ето какво още сподели той пред " Мач Телеграф ":

" Главният проектант извънредно точно сподели всичко. Просто някои хора не го поясниха вярно. Той показа, че има позволение за градеж и също така, че е позволено до осъществяване. Иначе няма по какъв начин да рушиш здания в центъра на София, без да имаш позволение. Всеки знае, че това е неуместно.

Ситуацията е следната. Има издадено позволение за градеж. Срещу него е подадена тъжба от Николай Веселинов, който и все още се бави да си получи известията, че претенциите му не са почетени. По самото дело има произнесен акт на съда. С него делото е прекъснато като неприемливо. Юридически спънки няма безусловно никакви!

Плюс това има публикуван акт за авансово осъществяване. Това значи, че самото позволение за градеж се извършва. Единствено се чака Николай Веселинов да си получи известията. Той не е страна, която може да подава тъжби. Няма никакви спънки от юридическо общество и не виждам никакъв проблем. Видях тълкованията и доста се учудих, за какво се поясняват по този метод думите на основния проектант ".
 ЦСКА избира компанията строител на стадион
ЦСКА избира компанията строител на стадион " Българска войска " до края на месеца

Заради бързите темпове на разрушаване
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР